Tervetuloa suviseuroihin Pudasjärvelle 2013!

Lopen suviseurat ovat päättyneet – tervetuloa Pudasjärvelle 2013!

Seuraavat Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen suviseurat järjestetään, jos Jumala suo, Pudasjärvellä 28.6. - 1.7.2013. Suviseurojen päätarkoitus on kutsua ihmisiä kuulemaan Jumalan sanaa.

Tunnuslauseeksi on valittu Raamatun sanat, jotka opetuslapsi Tuomas lausui ylösnousseelle Vapahtajalle: “Minun Herrani ja Jumalani” (Joh. 20:28). Tunnuslause johdattaa pysähtymään sen äärelle, että usko on henkilökohtainen. Tunnuslause kutsuu epäileväisintäkin ihmistä sanan kuuloon ja sen omistamiseen.

Seura-alueena on Pudasjärven lentokentän alue keskustaajaman läheisyydessä. Samalla paikalla järjestettiin suviseurat myös vuonna 1998. Pudasjärvi sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, noin 80 kilometrin päässä Oulusta. Kunnan tunnusmerkkejä ovat muun muassa kaunis suoluonto, Suomen eteläisin tunturialue Syöte sekä Iijoki, joka sivuhaaroineen on Suomen suosituimpia kalavesistöjä ja vesiretkeilyreittejä.

Suviseurat järjestetään Ranuan ja Pudasjärven rauhanyhdistysten yhteistyönä.

Rukouksemme on, että Jumala siunaisi nämä suviseurat. Toivomme, että mahdollisimman monet ihmiset löytäisivät tiensä Jumalan sanan kuuloon ja heidän sielunsa tulisivat ravituksi.

Tervetuloa suviseuroihin Pudasjärvelle!


Kuuntele radio-ohjelma

Tervetuloa Pudasjärvelle (6,6 MB)

Katsele lisää kuvia galleriassa...